Skip to content

Presse

Information om forlaget Ocean Dreams aktuelle udgivelser. Kontakt os gerne via mail på info@oceandream.dk eller telefon 52 79 63 62.


Med strømmen til Balkan

En far-datter-odyssé på Donau i en 5-meters båd
Af Thomas Veber og Mathilda Veber

Forfatter Thomas Veber og fotograf Mathilda Veber tager os med på en uforglemmelig odyssé gennem Østeuropa i bogen “Med strømmen til Balkan – en far-datter-odyssé på Donau i en 5-meters båd”.

En rejse gennem hjerte og sind
I “Med strømmen til Balkan” følger vi Thomas og Mathilda, far og datter, der begiver sig ud på en ekstraordinær sejlads på Donau i deres 5-meters speedbåd, Mini Lisa. Bogen skildrer ikke blot de praktiske udfordringer ved sejladsen, men også de følelsesmæssige bånd og oplevelser, der opstår mellem to generationer på en sådan rejse. Fra at navigere gennem Wiens travle sluser til mødet med lokale folk i Serbien og kulturelle forskelle i Kroatien, bringer bogen læserne tættere på den autentiske rejseoplevelse.

Mathilda Veber – øjet bag kameraet
Mathildas fotografier er en central del af bogen og tilføjer en visuel dimension, der komplementerer Thomas’ levende beretninger. Hendes evne til at fange øjeblikke og stemninger bringer Donau og de mennesker, de møder, til live på en måde, ord alene ikke kan. Fra det pulserende liv på flodens bredder til de stille øjeblikke på åbent vand, giver Mathildas billeder læserne en dybere forståelse og forbindelse til rejsen.

En bog for eventyrere og drømmere
“Med strømmen til Balkan” er en must-read for enhver, der elsker eventyr, rejser og sejlads. Thomas Vebers fortælling om deres odyssé på Donau er fyldt med spænding, humor og refleksioner, der inspirerer læserne til at forfølge deres egne drømme, uanset hvor store eller små de måtte være.

Download pressemeddelelse (PDF)

Download forside i høj opløsning (JPG)

Billeder fra bogen i høj opløsning:

     

     

 

.


Slusehåndbogen

Sådan sejler du på kanaler fra Østersøen til Middelhavet
Af Thomas Veber

Slusehåndbogen har siden 2013 hjulpet over 5.000 danskere med at sejle på floder og kanaler. Den 18. januar udkommer den populære bog i en revideret og udvidet 2023-udgave.

Download pressemeddelelse (PDF)

Download forside i høj opløsning

 

.


Den sidste idiot er ikke født endnu

Til Middelhavet i en 17 fods båd
Af Thomas Veber

I Den sidste idiot er ikke født endnu undersøger Thomas Veber, om man kan få sejlereventyr på lavt budget i en 17-fods båd. Sammen med skiftevis sin kusine, sin teenagesøn og en ven sejler Thomas Veber ned gennem Europas floder og kanaler på jagt efter eventyret i sin orange motorbåd Mini Lisa.

Download pressemeddelelse (PDF)

Download forside i høj opløsning

Download Forfatterportræt

Den sidste idiot er ikke født endnu – til Middelhavet i en 17 fods båd
Af Thomas Veber
1. udgave, 1. oplag
Rejsebeskrivelse
ISBN: 978-87-94148-03-0
268 sider
Mange billeder
Pris: 279,- kr.

 

Billeder fra bogen i høj opløsning:

 

 


Udfordringen

En næsten umulig sejlads fra Mallorca til Marstal
Af Thomas Veber

I en tid, hvor alle andre bliver hjemme, er Thomas tvunget til Spanien sammen med tre venner for at sejle sin nyindkøbte båd hjem. Turen bliver ikke som ventet. Dårligt vejr, lukkede havne og problemer med navnet på den nye båd giver udfordringer. Men oceanet byder også på store oplevelser, livsdrømme og indsigter.

I sin sædvanlige positive tone skildrer Thomas Veber glæden ved at være på havet og ved at leve på en båd under en lang havsejlads, selvom det umiddelbart var en umulig rejse, han begav sig ud på.

Se hele pressemeddelelsen (PDF)

Download forside i høj opløsning

Download forside i 3D

Download Forfatterportræt

Udfordringen – en næsten umulig sejlads fra Mallorca til Marstal
Rejsebeskrivelse
ISBN: 978-87-94148-02-3
208 sider
Pris: 279,- kr

 


 

Ankerliv

Lær at ankre og få flere oplevelser  med din båd
Af Thomas Veber

I Danmark har vi mange gode og hyggelige havne, og havnelivet er ofte en stor del af glæden ved at eje en båd. Men båden kan give endnu flere oplevelser, end dem som findes i havnene. Det er ikke nødvendigt at sejle helt til Caribien eller Middelhavet for at få større sejloplevelser. Den gode ankerplads kan nemlig ligge lige udenfor havnen, og det er her man kommer i kontakt med naturen og kan få både små og store eventyr.

Ankerliv – lær at ankre og få flere oplevelser med din båd er den komplette manual til på en enkel måde at få endnu flere oplevelser med din båd ved at ankre trygt og sikkert. Den er skrevet i et let og humoristisk sprog, så du vil føle dig underholdt, mens du bliver ekspert i ankring.

Ankerliv – Lær at ankre og få flere oplevelser  med din båd
ISBN: 978-91-985069-2-1
100 sider
Pris: 179,- kr.

Omslag i høj opløsning

Omslag i 3D

Forfatterportræt

Pressemeddelelse

 

Billeder fra bogen:

 


 

Et år uden sko

Fra parcelhus til palmestrand
Af Thomas og Margareta Veber

“Familien som krydsede Atlanten i en lillebitte båd”. Sådan beskrev den svenske tv-kanal SVT familien Veber inden de seks tv-programmer Familier på eventyr, hvor man blandt andet kunne følge livet ombord på den 30 fods sejlbåd Anna Lisa. Nu har de krydset Atlanten to gange, og den 8. september udkommer Et år uden sko – fra parcelhus til palmestrand – bogen om den dansk-svenske families 15 måneders sejlads til Caribien på lavt budget.

Det er en gribende og anderledes rejsebeskrivelse om en ganske almindelig familie, der står af hverdagens ræs og forvandler tilværelsen til et eventyr.

Et år uden sko – fra parcelhus til palmestrand
ISBN: 978-91-982870-8-0
Mange billeder
280 sider
Pris: 289 kr.

Pressemeddelelse

Omslag i høj opløsning

Omslag i 3D

Forfatterportræt

Billeder fra bogen:

         

Billeder fra pressemeddelsen:

 


 

Mod en ny horisont

Hvis du nogensinde har mødt en jordomsejler ved du hvor mange oplevelser de har, og hvor mange gode historier de kan fortælle.  Overskuddet fra bogen går til ofrene efter orkanen Irma i Caribien.

Udkommer: 28. november 2017
ISBN: 978-91-982870-5-9
Pris: 249,- kr.

Forside i høj opløsning

3D omslag

Foto fra barbuda

Bogens officielle hjemmeside

Pressemeddelelse

 


 

Hold-kaeft-og-rejs-forside-sHold kæft og rejs

Gør din rejsedrøm til dit eventyr
Af Thomas Veber

ISBN: 978-91-982870-0-4
232 sider.
Udkommer: 14. januar 2016
Pris: 279,- kr.

Forside i høj opløsning.

Pressemeddelelse som PDF

Forfatterens egen hjemmeside

 

 

 

Udvalg af billeder fra bogen:

PICT4455 IMG_3342 IMG_0542 AnnaLisa1 IMG_0577   IMG_8948-1024x682 IMG_0263 Troels-i-Thailand

Forfatterportræt og forside:

ThomasVeber Hold-kaeft-og-rejs_HR

Billeder fra pressemeddelelsen:

Fotos-sejlads

 

Fotos

 

Fotos-roadtrip